Zorgprofessional die past in de situatie

Dit bedrijf bemiddelt tussen u en de zorg professional die u nodig heeft. Werken in de zorg is mensenwerk en vereist, naast de nodige diploma’s, de juiste persoonlijkheid. Een wijkverpleegkundige, verpleegkundige of verzorgende die in de ene situatie uitstekend op haar of zijn plaats is, kan op een andere werkplek niet op zijn of haar plaats zijn. Het is de kunst de juiste match te vinden. Het vinden van die match en het vinden van de juiste persoon voor de job is de kracht van dit bedrijf.

Efficiënt maar ook menselijk

Wie in de zorg werkzaam is moet de balans kunnen vinden tussen efficiënt en snel werken aan de ene kant en het bieden van een luisterend oor en het tonen van echte interesse aan de andere kant. Dit is een talent dat niet iedereen heeft maar het bepaalt wel het verschil tussen voldoende en goed in de wereld van de zorg. Vakkundigheid en menselijkheid moeten hand in hand gaan en juist daarop selecteert dit bedrijf de aan haar verbonden medewerkers. Zo nodig volgen zij nog extra cursussen alvorens zij aan het werk gaan voor dit bedrijf. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de pijlers waarop het succes van deze arbeidsbemiddelaar in de zorg rust.

Tijdelijk of vast personeel

Als arbeidsbemiddelingsbureau biedt dit bedrijf een dienstverlening die breed en divers is. Zo kunt u er terecht voor tijdelijk personeel op uitzendbasis, maar ook voor een zzp’er of voor een vaste medewerker of gedetacheerde. In overleg wordt vastgesteld wat in uw situatie de beste oplossing is. De keuze is natuurlijk aan u maar het bedrijf wil u graag van advies dienen en u de voors tegens van de verschillende mogelijkheden toelichten.

Zelf afkomstig uit de zorg

Dit bedrijf werkt met een aantal franchisenemers, gevestigd op diverse locaties in het hele land, die zelf afkomstig zijn uit de zorgsector. Ze kennen de zorgsector dus van binnenuit en kennen de praktijk. Samen met u kunnen ze bepalen welke zorgprofessional het beste past bij de behoefte van de particulier, instelling of organisatie.

Voor particulieren en instellingen

Het bedrijf werkt zowel voor particulieren als voor zorginstellingen en heeft als missie zorg professionals en zorgbehoevenden bij elkaar te brengen. Want uiteindelijk gaat het natuurlijk om de patiënt of cliënt die zorg nodig heeft. Zowel zorgprofessional als organisatie en patiënt zijn gebaat bij een goede match en een duurzame werkrelatie.